wally soute

Naam: Wally Soute
Adres: Molenweg 2
Postcode: 6617 BD Bergharen
Telefoon: 06-53971729
Email: wallysoute@live .nl
Functie: Lijstduwer

Wally Soute aanschouwde het levenslicht op 28 april 1947 in Pare Pare, voormalig Celebes en nu Sulawesi, gelegen in de Indische Archipel.
Sinds 1995 is hij woonachtig in Bergharen en sinds die tijd ook trótse bezitter van het Wijchens burgerschap.

Wally sleet zijn arbeidsverrichtingen meer dan 50 jaren lang als beoefenaar van zijn innig bezielde hobby : muziek maken.
55 Járen lang trok hij door t land als muzikant, en er is ook bijna niet één artiest waar Wally niet mee heeft gewerkt of begeleid heeft met zijn Band.
Al meer dan 12 jaren lang is hij ook de bezielde Kantinebeheerder van de voetbalclub Victoria’25.

Wally houdt van t leven, zijn vrouwtje Dorien, hun drie kinderen, en de twee Cavaliers King Charles Spaniëls. Dat leven is wat Wally betreft zó belangrijk, sinds hij in maart 2018 bijna het loodje moest leggen om reden van een plotselinge onbekende organenstilstand. Daarom zet hij zich ook zo met hart en ziel in voor ál datgene wat het leven zo aangenaam kan maken.

Wally heeft een grenzeloze hekel aan onrecht. Of dat nou aangedaan wordt door wetten, instanties, of een ieder als mens die daarachter zit.
Hij liep om die redenen dan ook al mee met de allereerste brug lopen van de vredelievende “Gele Hesjes” totdat die werden gekaapt door foute lieden, stond menig keer met de boeren op t Malieveld, en liet in Beuningen ballonnen op ter demonstratie tegen de mega XL windmolens.

Hij heeft daarom ook een geoefend oog gekregen in het scala van kleuren die in de politiek te pas en te onpas worden gebruikt.

Wally is er voor de tevreden burger en zal zich daar dan ook dusdanig voor inzetten. Een gelukkig mens telt voor twee, is zijn devies.

Kortom, Wally houdt ten alle tijden de vinger aan de pols, staat open voor de realiteit en zal zich immer en altijd strijdbaar inzetten voor gerechtigheid.
Met Wijchen Lokaal zal hij er als aspirant-raadslid dan ook alles aan doen om immer de waarheid boven tafel te brengen, en zal ook altijd bereid en bereikbaar zijn voor een luisterend oor.

Wally Soute

Lijstduwer Wijchen Lokaal

WONEN 

WERKEN

LEVEN

Arnold van Kuppeveld

Fractievoorzitter Wijchen Lokaal

Rianne Kuipers

Fractieondersteuner Wijchen Lokaal

Kees Timmerman

Commissielid Wijchen Lokaal

Henry van den Heuvel

Lijstduwer Wijchen Lokaal

Peter van ‘t Schip

Commissielid Wijchen Lokaal

Wally Soute

Lijstduwer Wijchen Lokaal

Dave Herms

Commissielid Wijchen Lokaal

Olaf van Rij

Lijstduwer Wijchen Lokaal