Rianne Kuipers

Naam: Rianne Kuipers
Adres: sluiskamp 3113
Postcode: 6605 SL Wijchen
Email: riannekuipers7@hotmail.com
Functie: Fractieondersteuner

Rianne wordt op 16 november 1983 geboren in Nijmegen. Ze groeit op ‘op’ Alverna. Hierna gaat ze op zichzelf wonen in het centrum van Wijchen. Nu woont ze al een aantal jaar in Wijchen-Zuid. Rianne heeft een vriend en een zoon van bijna 8 jaar oud.

Na het afronden van de HAVO gaat ze aan het werk bij een drogisterij in het centrum als verkoopmedewerkster. Hier werkt ze nog altijd met veel plezier. In de tussentijd haalt Rianne haar bachelor HBO-Rechten.

Rianne kan worden omschreven als no-nonsense, duidelijk en heeft vaak wel een mening ergens over. Ze blijft altijd zichzelf en heeft integriteit hoog in het vandaal staan. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te gaan kijken bij het amateurvoetbal en om te gaan fietsen met haar zoon.

Ze is altijd erg geïnteresseerd geweest in de politiek, mede door haar opleiding waarin de landelijke politiek veelal aan bod komt, maar wist nooit het juiste moment te vinden om hiermee ook zelf aan de slag te gaan. Na een oproep in de Wegwijs, vond ze dat de tijd hiervoor nu rijp was.
De partij Wijchen lokaal sprak haar namelijk erg aan. Een lokale partij met overeenstemmende standpunten en ideeën. Sinds een paar maanden maakt Rianne nu deel uit van de fractie van Wijchen lokaal, als ondersteunend fractielid. Ze vindt het fijn om op lokaal niveau onderdeel uit te maken van het beleid en zo ook echt iets te kunnen betekenen voor de inwoners van Wijchen en met name Alverna want daar liggen haar roots.

Ze geniet van het dorpse karakter van Wijchen en de leuke dingen die hier worden georganiseerd. Wijchen moet Wijchen blijven en ze is van mening dat publieke gemeentelijke voorzieningen dichtbij moeten blijven voor de inwoners. Hier zal ze zich altijd hard voor blijven maken. Verder wil ze onderzoeken of er meer te realiseren valt voor de jeugd in de kerkdorpen. Buiten spelen en beweging is erg belangrijk. Ook veiligheid zal altijd een verbeterpunt blijven. Er wordt weer het één en ander gebouwd de komende jaren. Veilige ontsluitingswegen, waaronder goede fietspaden en wandelpaden zijn erg belangrijk. Meer camera toezicht in de gemeente Wijchen is ook een aandachtspunt.

Rianne heeft enorm veel zin om u als inwoner te vertegenwoordigen in de raad. Dus stem Wijchen lokaal, stem op Rianne. Voor vragen riannekuipers7@hotmail.com

Rianne Kuipers

Fractieondersteuner Wijchen Lokaal

WONEN 

WERKEN

LEVEN

Arnold van Kuppeveld

Fractievoorzitter Wijchen Lokaal

Rianne Kuipers

Fractieondersteuner Wijchen Lokaal

Kees Timmerman

Commissielid Wijchen Lokaal

Henry van den Heuvel

Lijstduwer Wijchen Lokaal

Peter van ‘t Schip

Commissielid Wijchen Lokaal

Wally Soute

Lijstduwer Wijchen Lokaal

Dave Herms

Commissielid Wijchen Lokaal

Olaf van Rij

Lijstduwer Wijchen Lokaal