Leo Herms

Naam: Leo Herms
Adres: Gagelvenseweg 29
Postcode: 6604 BE Wijchen
Telefoon: 06-53286782
Email: leo.politiek@gmail.com

Functie: Raadslid

Leo Herms Raadslid en Lijsttrekker van Wijchen Lokaal Is geboren in de Woezik en getogen in Wijchen en woont nu op het randje van Woezik en Wijchen. Hij is al 47 jaar getrouwd met zijn jeugdliefde, heeft 2 kinderen en 6 kleinkinderen en is politiek rechts, sociaal, licht groen en tegen windmolens, mens en diervriendelijk, aaibaar en eerlijk.

Hij is geboren op 19 december 1952 Na de lagere school is hij naar de LTS in Wijchen en later naar Nijmegen afd. Schilderen gegaan. Tijdens zijn schilders loopbaan bij van Lubeek schilders heeft hij de Street University gevolgd en 2 jaar in militaire dienst gediend. Na zijn schilderstijd heeft hij 8 jaar bij de PTT post gewerkt. In die tijd is hij landelijk en plaatselijk bekend geworden door de halve centen handel en het alternatief voor de cruise control. ( blokje hout met elastiekje voor onder het gaspedaal )
Met 35 jaar is hij voor zichzelf begonnen met Theunissen tuinhuisjes ontwerpen en verkopen, dat is een groot succes geworden. Na 20 jaar is de zaak verkocht en is hij weer in een gat in de markt gesprongen of liever gezegd in de zwembaden gedoken wat nu inmiddels is overgenomen door zijn zoon.

Leo is een Wijchenaar puursang Kom niet aan Wijchen of de kerkdorpen want dan heb je een leeuw tegen. En maar goed ook, want als Leo niet in de politiek gezeten had dan waren we nu gefuseerd met Druten. Hij is als enige met de fractie van Wijchen Lokaal dwars blijven liggen en heeft met succes acties gevoerd, Tegen de fusie met Druten. Zijn motto luid: Engelen wonen in de hemel maar Wij wonen in het paradijs.

Deze Lijsttrekker van Wijchen Lokaal is gepokt en gemazeld en is al 12 jaar actief in de Wijchense politiek als commissielid en raadslid.

Leo zegt, ik ben volksvertegenwoordiger dus ik vertegenwoordig onze inwoners in de raad en als de inwoners aangeven dat ze iets niet willen of wel willen dan moet je daar naar luisteren en dan doe je het niet, of je doet het wel.
Als je van Wijchen houdt en Leo vertrouwd moet je op Leo stemmen, want dan stem je in principe op jezelf.

Stem op Wijchen Lokaal. want wij zijn al wakker, als u wakker wordt.
Voor vragen leo.politiek@gmail.com of 0653286782

Leo Herms

Raadslid & Lijststrekker Wijchen Lokaal

WONEN 

WERKEN

LEVEN

Arnold van Kuppeveld

Fractievoorzitter Wijchen Lokaal

Rianne Kuipers

Fractieondersteuner Wijchen Lokaal

Kees Timmerman

Commissielid Wijchen Lokaal

Henry van den Heuvel

Lijstduwer Wijchen Lokaal

Peter van ‘t Schip

Commissielid Wijchen Lokaal

Wally Soute

Lijstduwer Wijchen Lokaal

Dave Herms

Commissielid Wijchen Lokaal

Olaf van Rij

Lijstduwer Wijchen Lokaal