Dave Herms

Naam: Dave Herms
Adres: Hof van Hagevoordt
Postcode: 6601 JG Wijchen
Telefoon: 06-53757011
Email:
Functie: Commissielid

Tekst: Dave is geboren op 13 mei 1999 in de stad ’s-Hertogenbosch. Hij heeft vanaf dat moment de rest van zijn leven in Wijchen gewoond. Hij heeft sinds kort zijn ouderlijk huis verlaten en woont nu samen met zijn vriendin. Dave is na zijn middelbare school gaan studeren voor facilitair manager niveau 4. Een van zijn eindstages was toch ook wel een hele bijzondere. Dit was bij het muZIEum. (een ervaringsmuseum in Nijmegen). Hier heeft hij later ook nog vrijwilligerswerk gedaan, en veel geleerd over toegankelijkheid in openbare ruimtes.

Vanaf zijn 13de jaar heeft Dave op vrije zaterdagen gewerkt bij zijn vader. Daarna heeft hij dat familiebedrijf ingeruild voor verschillende andere bedrijven. Zo heeft hij onder andere gewerkt in de thuiszorg, in de horeca, het facilitair management en tot 2x toe in de logistiek. Zo kan Dave zeggen dat hij van verschillende markten thuis is. Het mooiste werk moet echter nog komen, want op dit moment studeert hij voor basisschoolleraar.

Op dit moment is Dave naast zijn baan en studie vooral bezig met hardlopen, en het verzorgen van zijn huis en huisdieren. Dave is een groot liefhebber van de natuur en zou graag in de toekomst nog vele reizen willen maken om de natuur te bezoeken. Verder heeft hij een passie voor verschillende sporten zoals voetbal, wielrennen en F1. Hij heeft zelf met veel plezier gevoetbald bij de Woezik en is daar ook trainer geweest van verschillende jeugdteams.

Dave heeft langere tijd de landelijke politiek gevolgd. Daarna heeft hij via zijn opa ook interesse gekregen in de lokale politiek. Dave is commissielid sinds april, en heeft in die korte tijd al gezorgd voor ‘houd de lijn vrij’ tegels in het centrum van Wijchen, via een amendement wat door iedereen is aangenomen. Dave wil zich graag inzetten voor de belangen van de toekomstige generatie. Ook wil hij zich inzetten voor een voor iedereen toegankelijk Wijchen. als Dave beschreven moet worden dan komen er volgens zijn vrienden dingen naar boven als Loyaal, oprecht, proactief, recht voor zijn raap en uniek. Er is er maar 1 zoals hij.

Kortom, Stem op de toekomst. Stem op Dave Herms
Dave staat altijd open voor gesprekken en discussies. Hij is te contacteren via:
Email:
Of telefoon: 06-53757011

Dave Herms

Commissielid Wijchen Lokaal

WONEN 

WERKEN

LEVEN

Arnold van Kuppeveld

Fractievoorzitter Wijchen Lokaal

Rianne Kuipers

Fractieondersteuner Wijchen Lokaal

Kees Timmerman

Commissielid Wijchen Lokaal

Henry van den Heuvel

Lijstduwer Wijchen Lokaal

Peter van ‘t Schip

Commissielid Wijchen Lokaal

Wally Soute

Lijstduwer Wijchen Lokaal

Dave Herms

Commissielid Wijchen Lokaal

Olaf van Rij

Lijstduwer Wijchen Lokaal