Kees Timmerman

Naam: Kees Timmerman
Adres: Vinkstraat 17
Postcode: 6601 BW Wijchen
Telefoon: 06-42109019
Email: kees@wijchenlokaal.nl
Functie: Commissielid 

Kees is in 1960 geboren in Nijmegen, maar woont al het grootste deel van zijn leven in Wijchen. Kees is getrouwd en heeft 3 naar volwassenheid groeiende kinderen. Als opleiding heeft Kees de HAVO afgerond. Gevolgd door studie aan de Pedagogische Academie, Gelderse Leergangen (AK, GS) , LOI journalistiek en opleiding Allochtonen in de Sport. Verdiepte zich in het Marxisme, Leninisme, en de ideeën van Mao Zedong.

Zijn militaire dienstplicht vervulde Kees bij het 311 Squardon te Volkel.
Sinds 1977 haast onafgebroken werkzaam voor PostNL.

Hij speelde voetbal bij sc Woezik, AWC, Jako, AZC Abas, Atlantic, Voorwaarst en Depa en ZSW Orient Plaza. Ontving voor zijn debuut voor het nationaal zaalvoetbalteam het ‘Haasje’ speldje. Startte met diverse wijchenaren Zaalvoelbalschool Wijchen en het maandelijks magazine Wij in Wijchen, dat inhoudelijk vorm gaf aan zijn passies: Sport, recreatie, cultuur, muziek en politiek. Organiseert het Kerstzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd, was een aantal jaar vrijwilliger bij het Museum Kasteel Wijchen. Liet zich uitroepen tot ambassadeur van het Wereld Voedselprogramma. En belandde voor een Field Trip in Malawi om daar dorpen, scholen en ziekenhuizen te bezoeken. Paulusschool Wijchen haalde via een inzamelingsactie 5000 euro bijeen om de kinderen in arme landen te helpen. Hij bekleedde menig bestuurlijke functies binnen de KNVB; plaatselijk en nationaal.


Kees is te typeren als eerlijk, nooit te beroerd om voor een ander klaar te staan en vooral een betrokken Wijchenaar. Aan persoonlijke oneerlijkheid heeft hij een gruwelijke hekel. Afspraak is afspraak. Iedereen is gelijkwaardig en omarm de zwakkeren, zorg voor je naaste en wees dankbaar voor wat je hebt. Is en blijft zijn motto.

Voor de 5e maal staat Kees op de verkiezingslijst van de gemeente Wijchen. Nu is hij commissielid voor Wijchen Lokaal en was hij raadslid voor Lokale Dorpspartijen van 2010 tot 2014. Victorie kraaide hij toen bleek dat de fusie met Druten niet doorging. Ons college volgde de stem van het volk en besloot terecht de stekker uit deze fusie te halen.

Kees staat voor een duurzaam leven waarin we afval ruimschoots scheiden, bewust omgaan met flora en fauna, zorgen voor nazorg, respect voor ouderen, en wie de jeugd heeft – heeft de toekomst. Vindt dat bedrijven veel meer moeten investeren om de C02 tegen te gaan en neem eens vaker de fiets of de benenwagen. Autoloze zondagen zouden wat hem betreft zo snel mogelijk kunnen worden ingevoerd. Is voor een referendum, Zodat eenieder zich kan uitspreken over een bijtend politiek lokaal onderwerp. Hij is groot voorstander van een op eigen benen staande gemeente Wijchen met als hoofdmoot een dorpse kern met stadsallure. Gratis parkeren in het dorp is een must en met de fiets over de markt heen racen moet blijven kunnen. Woningen voor eenieder, in Wijchen is er plek genoeg. Groeien naar 50.000 inwoners met daarbij de juiste voorzieningen moet Wijchen een sterke partner maken in de regio. Het rijke verenigingsleven, met daaraan gekoppeld de vele vrijwilligers die de wijkgebouwen, sportverenigingen en culturele instanties bemannen, is de voedingsbodem van een plek om heel graag te leven, werken en wonen. Daarom;

STEM LOKAAL, STEM WIJCHEN LOKAAL, STEM KEES
LIJST 5 

Kees Timmerman

Commissielid Wijchen Lokaal

WONEN 

WERKEN

LEVEN

Arnold van Kuppeveld

Fractievoorzitter Wijchen Lokaal

Rianne Kuipers

Fractieondersteuner Wijchen Lokaal

Kees Timmerman

Commissielid Wijchen Lokaal

Henry van den Heuvel

Lijstduwer Wijchen Lokaal

Peter van ‘t Schip

Commissielid Wijchen Lokaal

Wally Soute

Lijstduwer Wijchen Lokaal

Dave Herms

Commissielid Wijchen Lokaal

Olaf van Rij

Lijstduwer Wijchen Lokaal